Mat og prat

Mat og Prat er en sosial tumleplass der vi lager mat og spiser sammen mens vi prater om løst og fast. Vi holder til på SEFF, men tar gjerne med oss aktiviteten ut på tur i naturen. I februarmøtet vil vi f.eks. møtes ved Gapahuken på Urheia for å grille medbrakt mat.

Aldersgruppe: For alle

Mat og prat er hver tredje lørdag i måneden (unntak i mai, juni og desember). Se aktivitetsplanen med detaljert beskrivelse for hver gang vi samles - denne oppdateres etterhvert som vi nærmer oss datoene. 


Hensikten er å tilby en god sosial arena for mennesker fra andre land å møte mennesker fra Risør i, og vice versa. Praten kan derfor forventes å bli på norsk, engelsk, ukrainsk og flere andre språk, inkludert lekmanns tegnspråk og kroppsspråk - men aller helst norsk :)


Barna inviteres også med, og dersom matlagingen ikke faller i smak for deres del, tilbys de brettspill, Lego, PlayStation og et sted å skravle (på norsk) mens de venter på maten.




Årshjul med aktivitetsplan. Denne oppdateres løpende. 

Mat og prat er hver tredje lørdag i måneden (unntak i mai, juni og desember)

17/2 - Grillmatkultur fra verden. 

Denne gangen vil vi grille maten vår ved Gapahuken på Urheia. Vi går sammen fra Frivilligsentralen kl 14.10, eller du kan møte direkte ved Gapahuken. Mat og prat gruppa tar med noen pølser som kan grilles og som alle kan få, men oppfordrer alle til å ta med egen mat slik at vi kan bli kjent med hverandres "grillmatkultur". :)

Lurer du på noe, kan du ringe Jan Erik Gjernes på tlf. 41672035 

16/3 - Matkurs: Vi lager Brocht

20/4

25/5

15/6

20/7

17/8

14/9

19/10

16/11

7/12

2024 © Risør frivilligsentral