Torsdag 11 April
Kl. 18:00 - 20:00, SEFF i Sykehusgata 7
Kurs i Krokitegning
Har du lyst til å lære deg Krokitegning?

Bli med å tegne med oss i Risør Malerklubb! :) 

Du kan gjerne bare dukke opp - men ekstra flott er det om du melder på kurset slik at vi vet at du kommer! Det er gratis og for alle!  

"Krokitegning er en tegneøvelse hvor man veldig raskt skal lage en skisse etter en modell. Det viktigste er at hovedinntrykket av modellen gjenskapes i løpet av få minutter. Krokitegning gir veldig god trening i frihåndstegning, og man kan raskt merke at man tegner både bedre og fortere.

Sluttresultatet av tegningene er ikke viktig. Målet er at man skal være mindre kritisk til egen tegning underveis, og bare tegne det man ser. Man bør se mer på modellen enn på tegnearket underveis. Ofte tegner man på arket mens blikket fortsatt er festet til modellen."

Kilde: https://www.elevkanalen.no/samling/avistegning/produkt/1618/del/11389/artikkel/95824  (Thumbnail er også fra elevkanalen.no) 


Risør Malerklubb er en klubb for absolut alle der liker at udfolde sig kreativt og male. Her på siden skal det fremover være muligt at følge med i aktiviteter som bla. auktioner, udstillinger og kurser, der er stablet på benene af Malerklubben.  

Her er vi i vårt studio på SEFF

Påmelding er stengt
2024 © Risør frivilligsentral