AktivitetsInkubator

Frivilligsentralen vil støtte deg i å utvikle nye aktiviteter / fritidstilbud.

Det er krevende å starte opp nye aktiviteter, og ikke minst organisasjoner! Dersom noen ønsker å starte en strikkeklubb, trenger man et sted å være og kanskje noen penger for å kjøpe inn utstyr slik at man kommer i gang. Dersom man ønsker å starte en helt ny idrettsklubb, f.eks. med frisbeegolf eller cricket som aktivitet, eller gaming for ungdom, så trenger man lokaler til å gjennomføre møter, et sted å utøve idretten og ressurser til å kjøpe inn utstyr. I tillegg trenger man et fungerende styre og en kasserer til å håndtere regnskapet. Og kanskje en nettside? 

Frivilligsentralen kan hjelpe. Vi kan starte aktiviteten i frivilligsentralen, med deg og dine som aktivitetsledere og deltakere, samt ressursene som ligger i sentralen fra før av. Målet kan være at når det meste er på plass og flere deltakere har kommet til, så etableres en formell klubb med eget organisasjonsnummer - eller så kan aktiviteten forbli en aktivitet innenfor frivilligsentralen. Det bestemmer du og gjengen din. 

Tenk på Frivilligsentralens aktivitetsinkubator som et svar på næringslivets inkubatorer: "Inkubasjon er et verktøy for utvikling av nye bedrifter eller for å skape vekst i eksisterende bedrifter. I en inkubator får gründere tilgang på profesjonelle forretningsutviklere, rådgivere og investorer. Inkubatoren er også et faglig og sosialt fellesskap som gir ideer rom til å vokse." (Siva)

Har du lyst til å starte opp en ny aktivitet og trenger en støttespiller? 

Ta kontakt på tlf. 99596988  NB! Send gjerne en sms hvis utenfor vanlig arbeidstid. 

Daglig leder i Frivilligsentralen, 

Knut Arntzen

2024 © Risør frivilligsentral