Bli med ut å spise - et tilbud til deg over 60

Risør Frivilligsentral har gleden av i samarbeid med Risør Sanitetsforening å invitere til middag for de over 60 på Brygga Restaurant og Pizza onsdag 29.mai klokken 15.00.

Brygga Restaurant og Pizza har satt opp 2 menyer til spesialpris denne ettermiddagen. I tillegg er det muligheter for å bestille fra den ordinære menyen.

1. Svinesteik med tilbehør inkludert kaffe

2. Torskeloin med tilbehør inkludert kaffe

Prisen for middag og kaffe er 130,-

Det er bindende påmelding til Risør Frivilligsentral innen 24.mai. Ring eller send sms til Ole Henrik Grønn på mobil 920 99 585 eller mail til frivillighetssentralen@risor.kommune.no

Dersom du har behov for bistand eller transport vil Frivilligsentralen være behjelpelig med dette.

Vi ønsker alle over 60 hjertelig velkommen til en hyggelig, sosial og velsmakende middag på Brygga Restaurant og Pizza.

Det er for øvrig tanken at dette skal bli et tilbud 1 gang pr måned og vil veksle mellom de ulike restaurantene i Risør.

Flere nyheter

Til lag og foreninger i Risør kommune!

Vi ønsker hjelp fra frivillige i forbindelse med koronautbruddet i Risør.

Velkommen til hyggelige middager for deg over 60

Risør Frivilligsentral vil i tiden frem til jul invitere til en rekke middager for aldersgruppen 60+ Dette vil være en blanding av våre ut og spise middager på byens restauranter samt middager i regi av pilotprosjektet Spis med meg. I tillegg til god mat vil det være underholdning på middagene. Frivilligkoordinator Ole Henrik Grønn håper mange vil melde seg på - husk at på enkelte middager er det førstemann til mølla på grunn av plassen. Spesielt hyggelig er det denne gangen å invitere til middager både på Akland og på Hope.

Velkommen til middag for deg over 60 år

Risør Frivilligsentral inviterer på ny til middag for deg over 60 år. Denne gangen på Brasseriet i Kragsgata mandag 23.september klokken 15.00. Dagens kjøtt eller fiskerett med kaffe og dessert 200 kroner. Rådmann Trond Aslaksen vil fremføre sine dikt for oss denne ettermiddagen. Påmelding til Risør Frivilligsentral innen fredag 20.september på mobil 920 99 585 eller e-post frivillighetssentralen@risor.kommune.no Gi beskjed dersom du trenger bistand eller transport så er vi behjelpelige også med dette. Hjertelig velkommen :)

"Bli med ut å spise middag - et tilbud til deg over 60

Risør Frivilligsentral inviterer på nytt til middag for deg over 60 år. Denne gangen mandag 26. august klokken 15.00 på China Palace i Kragsgata.

Invitasjon til møte med alle lag og foreninger i Risør Kommune

Risør Kommune ved Kultursjefen og Risør Frivilligsentral har gleden av å invitere alle lag og foreninger i Risør kommune til informasjons- og dialogmøte. Tid: mandag 26.august klokken 18.00-21.30. Sted: Risørhuset, Inger Johanne salen.

2021 © Risør frivilligsentral