Til lag og foreninger i Risør kommune!

Vi ønsker hjelp fra frivillige i forbindelse med koronautbruddet i Risør.

Vi vet ikke hvordan ukene og månedene som kommer vil utvikle seg for Risør sin del, men det vil være behov for frivillig arbeid i tiden framover. Det er spesielt de svake og eldre blant oss som vil ha nytte og glede av en utstrakt hånd. Risør kommune ønsker derfor en oversikt over hvem som kan bidra.


Vårt spørsmål er:
 Har du eller din organisasjon noe du/dere kan bidra med? Kan du spørre dine medlemmer om de ønsker å bidra på denne dugnaden, og gjerne hva de ser for seg av arbeidsoppgaver de kan være behjelpelige med?

Vi vet enda ikke hva slags oppgaver det kan bli snakk om, men vi trenger uansett en oversikt over alle frivillige, både personer, klubber, lag og foreninger, som vi etter hvert kan spørre om hjelp – eller som selv kan tilby sin assistanse og hjelp på ulike områder.


Vi jobber derfor med å lage en frivillighetsbase med navn på personer som er friske og har mulighet til å trå til. Kan du, som kontaktperson, lage en liste over navn og telefonnummer over aktuelle personer som har svart ja på bidra, og sende den tilbake til denne adressen: frivilligsentral@risor.kommune.no 


Sånn som koronautbruddet utvikler seg vet vi at noen som ønsker å bidra i dag kan være i karantene i morgen. Vi har stor forståelse for at mye skje på kort tid, og at lista må oppdateres fortløpende.

Det er et krav av de frivillige er friske, og det betyr for eksempel at ingen i karantene kan bidra. Vi oppfordrer til å lese disse retningslinjene fra Helsedirektoratet som gjelder frivillige organisasjoner: https://www.helsedirektoratet.no/…/frivillige-organisasjoner

Hvis dere vet om andre frivillige, klubber, lag og foreninger som ikke står på denne epost-lista, vennligst videresend denne henvendelsen.

På forhånd – hjertelig takk!


Vennlig hilsen
 Risør kommune
 Risørhuset – Risør frivilligsentral
 frivilligsentral@risor.kommune.no
 Tlf: 37149777
 Kontakttid: 11-13 mandag til fredag
 Eller kontakt Koronatelefonen: 489 97 661, hverdager kl. 08:00-15:00


Flere nyheter

Velkommen til hyggelige middager for deg over 60

Risør Frivilligsentral vil i tiden frem til jul invitere til en rekke middager for aldersgruppen 60+ Dette vil være en blanding av våre ut og spise middager på byens restauranter samt middager i regi av pilotprosjektet Spis med meg. I tillegg til god mat vil det være underholdning på middagene. Frivilligkoordinator Ole Henrik Grønn håper mange vil melde seg på - husk at på enkelte middager er det førstemann til mølla på grunn av plassen. Spesielt hyggelig er det denne gangen å invitere til middager både på Akland og på Hope.

Velkommen til middag for deg over 60 år

Risør Frivilligsentral inviterer på ny til middag for deg over 60 år. Denne gangen på Brasseriet i Kragsgata mandag 23.september klokken 15.00. Dagens kjøtt eller fiskerett med kaffe og dessert 200 kroner. Rådmann Trond Aslaksen vil fremføre sine dikt for oss denne ettermiddagen. Påmelding til Risør Frivilligsentral innen fredag 20.september på mobil 920 99 585 eller e-post frivillighetssentralen@risor.kommune.no Gi beskjed dersom du trenger bistand eller transport så er vi behjelpelige også med dette. Hjertelig velkommen :)

"Bli med ut å spise middag - et tilbud til deg over 60

Risør Frivilligsentral inviterer på nytt til middag for deg over 60 år. Denne gangen mandag 26. august klokken 15.00 på China Palace i Kragsgata.

Invitasjon til møte med alle lag og foreninger i Risør Kommune

Risør Kommune ved Kultursjefen og Risør Frivilligsentral har gleden av å invitere alle lag og foreninger i Risør kommune til informasjons- og dialogmøte. Tid: mandag 26.august klokken 18.00-21.30. Sted: Risørhuset, Inger Johanne salen.

Velkommen til Sommerhygge med Risør Frivilligsentral

Tirsdag 30.juli klokken 11.30 inviterer Risør Frivilligsentral til Sommerhygge i kantina på Frydenborgsenteret.

2020 © Risør frivilligsentral